Váš prohlížeč není podporován. Doporučujeme použít nejnovější Chrome, Firefox nebo Safari.
Kytice od 1.200 Kč - doručení ZDARMA

KvětinyOnline.cz se staly finalisty soutěže ShopRoku. Děkujeme svým zákazníkům

09.04.2018 | Dana Rohová

Uspěli jsme v soutěži ShopRoku 2017 | KvětinyOnline

V roce 2017 proběhl již devátý ročník soutěže ShopRoku. Vyhlášení se uskutečnilo až letos v březnu a náš internetový obchod KvětinyOnline se objevil mezi finalisty Cena kvality v podkategorii Dárky a zábava.

ShopRoku hledal již podeváté jedničky mezi e-shopy. Tato soutěž poprvé proběhla v roce 2009 a od té doby se stala pro české internetové obchody prestižní záležitostí.

Soutěže se účastnily stovky e-shopů hned v několika kategoriích. Na rozdíl od předchozích let zákazníci rozhodovali nejen o výhercích jednotlivých kategorií, ale také se udělovaly 3 hlavní ceny – Cena kvality, Cena popularity a Cena Heureky. Oficiální vyhlášení výherců proběhlo 22. 3. 2018 v Praze.

Za svůj úspěch vděčíme zákazníkům

Soutěž ShopRoku pro nás byla opravdu významnou událostí. O vítězích a finalistech totiž nerozhodovala porota, ale byli to reální zákazníci, kteří v průběhu celého roku hodnotili své zkušenosti s nákupem na jednotlivých e-shopech.

O to víc si úspěchu vážíme. Pozitivní zpětná vazba od našich zákazníků, kteří využili rozvoz květin, je pro nás vždy tím nejdůležitějším a zároveň pochvalou. Díky tomu víme, že jsme na správné cestě. Každopádně, vždy je co zlepšovat – budeme se snažit, abychom se příští rok objevili mezi vítězi.

Toto skvělé hodnocení jsme získali jako Azalea květiny. Od 1. ledna 2018 se náš e-shop jměnuje KvětinyOnline.

Měna
Jazyk